Skip to content

Termeni și condiții

Te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul tau explicit cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

ROMSERVICE TERMO SOLUTIONS in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului romservicetermo.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, te rugam sa vizitezi periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ai agreat sa le respecti.

Compania ROMSERVICE TERMO SOLUTIONS isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila.

Intregul continut al acestui site – romservicetermo.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB – este proprietatea ROMSERVICE TERMO SOLUTIONS si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei ROMSERVICE TERMO SOLUTIONS a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Paginile site-ului romservicetermo.ro pot contine linkuri catre paginile altor firme, asupra carora nu se rasfrange aceasta politica sau politica de confidentialitate a datelor inregistrate pe site-urile apartinand link-urilor respective. ROMSERVICE TERMO SOLUTIONS nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

ROMSERVICE TERMO SOLUTIONS nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la romservicetermo.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

Utilizatorul foloseste site ul pe riscul propriu, ROMSERVICE TERMO SOLUTIONS fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

ROMSERVICE TERMO SOLUTIONS nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

ROMSERVICE TERMO SOLUTIONS, proprietarul romservicetermo.ro se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si altor oferte ale societatii.

Romservicetermo.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul romservicetermo.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania ROMSERVICE TERMO SOLUTIONS si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de judecata de pe teritoriul Romaniei.

ROMSERVICE TERMO SOLUTIONS proprietarul romservicetermo.ro , se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertele acestuia si a altor oferte ale societatii. Accesarea romservicetermo.ro implica acceptul utilizatorului ca datele personale sa fie prelucrate de catre ROMSERVICE TERMO SOLUTIONS in scopul crearii unei baze de date, informarea despre promotii, sau orice alte activitati de marketing desfasurate de catre ROMSERVICE TERMO SOLUTIONS. Daca nu sunteti de acord ca datele dvs sa fie utilizate in scopurile mentionate mai sus, ne puteti contacta in orice moment pentru a bloca folosirea lor.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului, se va considera o tentativa de fraudare a site-ului romservicetermo.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora carea au initiat actiunea.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricarei verificari, daca acestea sunt solicitate in conformitate cu legile in vigoare. ROMSERVICE TERMO SOLUTIONS respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/ 2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/ 2002 privind comertul electronic, precum si Ordonanta nr. 130/ 2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Pentru informatii si reclamatii referitoare la prelucrarea datelor dvs personale sau pentru orice alte aspecte referitoare la continutul sau functionalitatea acestui site, va rugam sa ne contactati la:

S.C ROMSERVICE TERMO SOLUTIONS S.R.L
Sediu: str. Caminului Nr.16E, DOMNESTI, Jud. ILFOV Tel. 0743.531.709
e-mail : office@rsv.ro

1/5 - (2 votes)

Solicită o programare