Skip to content

Experti in Montaj Centrale Termice

 Iti oferim servicii profesionale de montaj centrala termica  Bucuresti,  Ilfov, Giurgiu si Dambovita bazandu-ne pe experienta bogata a fiecarui instalator cu care lucram

Instalatori autorizati

Scule omologate

Acreditari in domeniu

De ce sa ne alegi pe noi pentru montajul centralei tale termice?

De-a lungul timpului am reusit sa evidentiem o multime de avantaje pentru clientii nostri:

 • Raspundem prompt oricarei solicitari de instalare centrala termica;

 • Toti instalatorii nostri sunt autorizati iar societatea noastra beneficiaza de toate acreditarile necesare;

 • Folosim doar scule de calitate superioara si ne asiguram ca fiecare actiune este facuta conform normelor de siguranta.

Ce este, de fapt, montajul centralei termice?

Montajul unei centrale termice reprezinta procesul de instalare, asamblare si punere in functiune a unui sistem de incalzire care produce caldura si apa calda menajera, prin arderea unui combustibil precum gazul natural, GPL, combustibil solid sau prin utilizarea energiei electrice.

Montajul implica urmatoarele etape:

 • Alegerea centralei termice potrivite: In functie de necesitatile de incalzire, tipul de combustibil disponibil si dimensiunea locuintei, se alege modelul si puterea centralei termice. Daca nu ai o centrala termica, te ajutam sa o alegi pe cea mai potrivita pentru locuinta ta;

 • Pregatirea locatiei: Se alege un spatiu adecvat pentru instalarea centralei, care sa indeplineasca cerintele de ventilatie, siguranta si accesibilitate pentru intretinere. De regula, cele mai bune locuri pentru montarea centralei sunt pe un perete exterior al bucatariei sau al balconului (la apartament) sau intr-o camera tehnica special construita ( la casa), fiind esential sa se tina cont de amplasamentul proiectului de gaze.

 • Montarea centralei termice: Se instaleaza centrala termica in locatia pregatita, respectand instructiunile producatorului si normele de siguranta.

 • Instalarea componentelor aditionale: Conectarea la sistemul de evacuare a gazelor arse, montarea vasului de expansiune, pompei de circulatie si a altor componente necesare pentru functionarea corecta a centralei.

 • Conectarea la sistemul de incalzire si apa calda menajera: Se conecteaza centrala termica la reteaua de radiatoare si la sistemul de distributie a apei calde menajere, daca este cazul.

 • Racordarea la alimentarea cu combustibil si la reteaua electrica: Se conecteaza centrala la sursa de combustibil (gaz, electricitate etc.) si la reteaua electrica.

 • Punerea in functiune si reglarea parametrilor: Se porneste centrala termica si se efectueaza reglajele necesare pentru a asigura functionarea eficienta si sigura a acesteia. Punerea in functiune este obligatorie si se face doar de catre o firma autorizata ISCIR si agreata de producatorul centralei.

 • Autorizarea de functionare: Autorizarea ISCIR este un document care atesta ca o instalatie sau un echipament functioneaza in conditii de siguranta. Aceasta autorizarea este obligatorie pentru orice centrala termica si trebuie sa fie obtinuta la fiecare 2 ani.

Solicită o programare