Skip to content

Experți în instalare & reparație

Echipa Romservice a fost constituită din personal atent selecționat și împărțită pe departamente

Call center

Folosește programe dedicate activității de service care asigură identificarea în timp real a echipamentului precum și istoricul acestuia .

Personalul call center are studii superioare precum și cursuri  tehnice in domeniu ceea ce facilitează remedierea în timp real a anumitor avarii, în general cele care pot fi remediate de către utilizator.

Tehnic

Constituit din ingineri și tehnicieni service autorizați ISCIR, capabili să imprime și să mențină un standard înalt de calitate în domeniu.

Aceștia folosesc scule de înaltă performanță care sunt atent monitorizate și verificate anual metrologic, de exemplu: manometre gaz, detectoare gaz, gazanalizoare, etc.

Piese, ofertare și aprovizionare

Constituit din ingineri cu  studii tehnice care pot identifica si oferta in timp real in functie de brand, model, an de fabricatie, serie lot piesele de schimb necesare aducerii la conformitate a echipamentului

Pentru a creste viteza de reactie si remediere a defectelor, compania noastra a investit intr- un depozit unde ne propunem sa avem top 50 piese pentru cele mai uzuale brand-uri folosite in Romania.

Serviciul aprovizionare se asigura ca piesele comandate de catre clienti sau operatori service sa pot fi ridicate din depozitul propriu sau ale furnizorilor si livrate in termen.

Monitorizare calitate

Compania noastra a externalizat acest serviciu pentru a urma indeaproape calitatea activitatilor prestate, efectueaza feedback-uri dupa fiecare interventie din teren si masoara satisfactia clientilor. Acest lucru vine in sprijinul nostru sa devenim tot mai buni in relatia cu beneficiarii nostri.

0
Clienti
0
Ani
0
Proiecte

Solicită o programare