Verificari ANRE

Verificarile de gaze reprezinta un proces crucial de inspectie si de intretinere a sistemelor de gaze, care are loc pentru a asigura siguranta si eficienta acestora. Suntem autorizati ANRE si iti oferim verificari in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Dambovita, pentru a te bucura de o centrala functionala pe termen lung. 

Autorizare ANRE

Profesionisti cu experienta

Verificari atente

Ce verificari facem?

Verificarea instalatiilor de gaze: Aceasta include examinarea echipamentelor, a instalatiilor de conducte si a aparatelor care folosesc gaze. Scopul este de a identifica eventualele probleme, cum ar fi scurgerile de gaze sau defectele de echipament care pot reprezenta un pericol.

Verificarea sistemelor de ventilatie: Aceasta este necesara pentru a asigura ca gazele de ardere pot fi evacuate in siguranta.

Verificarea aparatelor alimentate cu gaze: Aparatele, cum ar fi aragazurile, boilerele si sobele, trebuie verificate pentru a asigura ca functioneaza in mod corespunzator si in siguranta.

Verificarea presiunii gazelor: Presiunea gazelor trebuie sa fie in parametrii optimi pentru functionarea corespunzatoare a aparatelor.

Pe langa aceste verificari se pot verifica si constructiile care adapostesc statiile si posturile de reglare, aparatele de masurare, control, reglare si siguranta sau alte detalii ce tin de siguranta generala in jurul centralei.

Verificarea instalatiilor de gaze este obligatorie la fiecare doi ani. Aceeasta se poate face oricand, la cerere, in cazul in care descoperi ca functionarea centralei nu este la parametri optimi. Este esntial ca verificarea sa se faca de catre profesionisti autorizati ANRE. e

Revizie centrala termica

Fiecare furnizor in manualul de utilizare prezinta un grafic de lucrari effectuate annual. Lucrarile sunt de preventive iar compania noastra le propune si le trateaza cu maxima seriozitate.

Continue reading

Reparații Centrale Termice

Compania nostra detine contract direct cu toti furnizorii de echipamente din Romania ceea ce faciliteaza remedierea problemelor prin inlocuirea pieselor de Schimb intr-un interval de timp rapid

Continue reading

Autorizări ISCIR

Verificarea tehnica in utilizare (VTP/ISCIR) este formata dintr-o insiruire de operatii Tehnice care sunt menite in a verifica elementele de siguranta are echipamentului precum si buna functionare

Continue reading

Curățare instalații termice

Eficiența unui sistem depinde și de curățarea și spălarea corespunzătoare a acestuia, urmate de un tratament cu aditivi pentru a-l proteja de coroziune și depuneri. Acestea se traduc direct în economii pentru dumneavoastră

Continue reading